Xindogu - Productora audiovisual

Xindogu - comunicació, creativitat i audiovisuals

Biografia

La Lupe Capell va néixer a Barcelona el 1981 i ja de ben petita es va sentir fascinada per la televisió en directe (com podíem veure a la tele el que passava tan lluny, i sobretot… al mateix moment que estava passant?) Aquesta fascinació la va portar a estudiar comunicació audiovisual des de la vessant tecnològica, semiòtica i narrativa, però ha acabat entenent l’audiovisual com a pura eina d’expressió artística.

Després de treballar durant anys fent vídeos per a companyies farmacèutiques, supermercats, pàgines web i diversos vídeo-clips, la seva ment s’ha tornat purament audiovisual. Aquest fet ha comportat que li sigui més fàcil crear un vídeo que expressi la seva ràbia, alegria, tristesa o desesperació que expressar en paraules ,a través de la seva boca, el que sent. Als seus vídeo-poemes s’hi amaguen missatges críptics que volen fer sentir sensacions brutalment humanes a l’espectador.
La seva tècnica preferida és la de realització a través de l’objecte trobat (sobretot joguines), a les que transforma en metàfora visual.
Ha exposat a Lleida, Barcelona i Shanghai sota el nom de Xindogu, i és una col·laboradora habitual del projecte artístic online “elmur.net" i l’associació de “Performers, Artistes i Poetes Associats, La PAPA”.

La meva altra feina

De moment Xindogu existeix només a temps parcial.

Podeu veure els vídeos que faig al meu dia a dia treballant com a dinamitzadora audiovisual a l'Institut Escola Trinitat Nova en aquest link:

https://www.youtube.com/ietrinitatnova

Contacte

Telèfon: 649 53 54 96

lupe.capell@gmail.com

En aquesta entrevista podreu conèixer de primera mà l'univers més creatiu de la productora.

Using Format